2018/2019 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI DERS KAYIT İŞLEMLERİ

2018/2019 Eğitim-Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavı ile Konservatuvarımıza kayıt hakkı kazanan ve kesin kayıtlarını yaptıran öğrencilerin 17-24 Eylül 2018 tarihleri arasında https://obs.firat.edu.tr adresinden öğrenci girişi yaparak ders kayıtlarını yapmaları gerekmektedir.

NOT:  Yeni Kayıt olan öğrencilerimiz için OBS (Öğrenci Bilgi Sistemi) giriş detayları aşağıdaki gibidir:

Kullanıcı Adı:  Öğrenci Numarası

Şifre: T.C. Kimlik Numarası

Öğrencilerimiz ders kayıtlarını yaptıktan sonra, ekrandaki, önce “Kontrol Et” sonra da “Kesinleştir” butonlarına basarak tamamlayabilirler. Ders kayıtlarının kontrolleri için Danışman Hocalarına başvurabilirler.

Öğrencilerimiz OBS (Öğrenci Bilgi Sistemi) üzerinden kendi fotoğraf yükleme işlemlerini yapabilirler.  (Yüklenen fotoğraf vesikalık formatta olmalıdır.)

NOT:  2. Sınıf, 3. Sınıf, 4. Sınıf öğrencilerimizin ders kayıtlarını Danışman Hocalarının rehberliğinde gerçekleştirmeleri gerekmektedir.