TÜM KONSERVATUVARIMIZ ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE!!!

ÖNEMLİ DUYURU!

Aşağıdaki listede belirtilen uzaktan eğitim yoluyla verilen derslerin Konservatuvarımız 1. Sınıf, 2.Sınıf, 3.Sınıf  ve  4.  Sınıf  öğrencileri tarafından hatalı olarak  seçildiği ve ders kaydı yapıldığı tespit edilmiştir. Bahsi geçen Uzaktan Eğitim yoluyla verilen bu dersleri hatalı şubelerden seçen öğrencilerimizin yanlış şubelerden seçilen bu dersleri düşürüp kendi Öğrenci İşleri Otomasyonu  (OBS) hesaplarından Yabancı Diller Yüksekokulu/İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi tarafından Rektörlük Servis programı altında açılan Uzaktan Eğitim şubelerini seçmeleri  gerekmektedir.  Aksi takdirde; bu şubelerde kayıtlı kalan öğrenciler Uzaktan Eğitim otomasyonunda aktif olmayacak, not girişleri yapılamayacak ve bu derslerden başarısız olacaklardır.

YDİ107  İNGİLİZCE

TRD109 TÜRK DİLİ