2018/2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ DERS KAYIT İŞLEMLERİ HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU!

TÜM KONSERVATUVARIMIZ ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE!!!

Konservatuvarımız öğrencilerinin 2018/2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar döneminde eğitimlerine devam edebilmeleri için  “01-10 Şubat 2019”  tarihleri arasında OBS (Öğrenci Bilgi Sistemi) vasıtasıyla https://obs.firat.edu.tr adresinden  öğrenci girişi yaparak ders kayıtlarını Danışman Hocalarının rehberliğinde gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Öğrencilerimizden ders kayıtlarını yapanlar, önce “Kontrol Et” sonra da “Kesinleştir” butonlarına basarak işlemlerini tamamlayabilirler.

NOT: Uzaktan eğitim yoluyla verilen ortak derslerin Konservatuvarımız öğrencileri tarafından hatalı şubelerden seçilmemesi için Öğrenci İşleri Otomasyonu  (OBS) hesaplarından Yabancı Diller Yüksekokulu/İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi tarafından Rektörlük Servis programı altında açılan Uzaktan Eğitim şubelerini seçmeleri  gerekmektedir.

NOT:  Ders kayıtlarında problem yaşayan öğrencilerimiz ders seçimlerinin kontrolü için Danışman Hocalarına başvurmalıdırlar.