ÜNİVERSİTEMİZ KÜTÜPHANELERİNİN YENİ ÇALIŞMA SAATLERİ HAKKINDA DUYURU!

***

Üniversitemiz 2019-2020 eğitim-öğretim döneminde yeni kütüphane binasının hizmete alınmasıyla birlikte yeniden düzenlenen çalışma saatleriyle ilgili detaylar aşağıda paylaşılmıştır.

Üniversitemiz 2019-2020 eğitim-öğretim döneminde yeni kütüphane binasının hizmete alınmasıyla birlikte çalışma saatlerinin yeniden düzenlenmesine ihtiyaç duyulmuştur. Mühendislik kampüsünde yer alan eski kütüphane binamızda içerisinde basılı yayın bulunmayan çalışma salonları (giriş katındaki çalışma alanları ve üst kat çalışma salonu) 24 saat süreyle hizmete açık tutulacaktır. Yine aynı şekilde yeni hizmete açılan kütüphane binasında da 7/24 diye tabir edilen giriş katındaki çalışma salonu 24 saat hizmet verecektir. Okuyucu hizmetleri (üyelik, ödünç verme ve iade işlemleri) 08.00 - 17.00 saatler arasında yerine getirilecektir. Bu saatler içerisinde kitap salonlarında katalog tarama, ders çalışma, sınav hazırlığı yapmak üzere çeşitli konularda çalışanlar saat 16:45 itibariyle söz konusu salonları boşaltacaklardır.

***